donderdag 3 januari 2013

Gelukkig nieuwjaar!

Vooreerst: mijn beste wensen voor het nieuwe jaar!

Zoals de meeste onder ons vierden ook wij de overgang van Oud naar Nieuw. Het was ten huize van vrienden te doen, en iedereen zorgde voor een gang van het diner, wij het dessert (of toch een van de twee desserten). 
Aangezien ik de examens veel te snel zie naderen, liet ik de keuze van het gerecht over aan mijn sjoeke. Mijn (niet zo heel stiekeme) wens was natuurlijk wel iets met chocolade. En hoera, hij had goed gekozen: chocolademousse in zelfgemaakte chocoladebakjes.
En aangezien er 3 soorten chocolade zijn, kwamen we uit met 9 combinaties. Zowel witte, bruine als zwarte bakjes, en witte, bruine en zwarte mousse. 
De chocomousses werden gemaakt volgens de recepten in SOS Piet, de bakjes volgens verschillende sites op het internet. Deze geeft je een idee.
En natuurlijk ben ik in alle hectiek vergeten een foto te nemen :( 

En waar ben ik nog een foto van vergeten te nemen? Jawel, van mijn zelfgemaakt kleedje. Hier kondigde ik reeds aan een jurkje te maken voor de feestdagen, en het is gelukt! Een foto van het kleedje op de kapstok nam ik nog vlug voor het in de was belande. Maar voor de foto waarin ik, opgemaakt en al, het kleedje aanheb (en het er dus honderd keer mooier uitziet met wat vorm), zal je nog even moeten wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten