zaterdag 10 november 2012

Oktober, verjaardagsmaand

Zowel mijn zus als ikzelf verjaren in oktober. Cadeautjes horen er natuurlijk ook bij. We gaven de cadeautjes een tijdje geleden, op hetzelfde moment aan elkaar.

Van mij voor mijn zus:
Een zelfgemaakte strandtas in rood met witte bolletjes (waar ze al weken om zaagt), een zakje met vulmateriaal (om knuffeltjes te maken), een boekje met haakpatroontjes en nog wat bolletjes katoen. Je raadt het al, ze houdt zich al even graag bezig met handwerken als ik.

 (Foto van op mijn zusje haar blog)

Van mijn zus voor mij:
Een mandje, transferpapier (hoe toevallig, ik zoek dat al weken en zij kocht dat omdat ze vond dat dat er tof uitzag), bolletjes wol, haaknaalden en haakpatroontjes. En als klein extraatje: een gehaakt bijtje.

Ja, inderdaad, we hebben ongeveer hetzelfde gekocht voor elkaar. Of toch zeker geïnspireerd door hetzelfde (handwerken). Best wel grappig eigenlijk, als je er rekening mee houdt dat mijn broer zowel met mij als met mijn zus meebetaalde. Maar hij durfde niets te zeggen omdat hij vreesde dat we dan al wisten wat we gingen krijgen. Voor mij geeft dat natuurlijk niet, want je koopt niets voor iemand wat je zelf niet wilt, dus het staat als een paal boven water dat we beide blij zijn met het cadeautje.

1 opmerking:

  1. jaja dat was toevallig... Wel grappig eigenlijk... En ik was super tevreden met mijn gevulde bolletjes zak:) Dank u broer en zus

    BeantwoordenVerwijderen