maandag 16 juni 2014

Wonderland

Een tijdje geleden stak een prachtige uitnodiging in de brievenbus. Een goede vriend van Sjoe stapte in het huwelijksbootje, en we waren uitgenodigd op hun Wonderland-avontuur van afgelopen weekend.
Als je de Wonderlandtip niet zou begrepen hebben, denk dan nog eens na over het thema van hun huwelijksfeest.

Inderdaad: Alice in Wonderland.

Om een beetje in thema te zijn, vroeg het koppel om ofwel in een personage verkleed te komen, ofwel om iets aan te doen met bloemen. Dat maakte het gemakkelijker de familie/vriendenhelft van het paar te onderscheiden. Bloemetjes voor de kant van de bruidegom, bolletjes voor de kant van de bruid.

Maar mijn Sjoe bloemetjes aandoen? In zijn prachtige das zitten wel bloemetjes verwerkt, maar hij wilde zelf meer. Dus na enige twijfel over het personage maakte ik hem een schattig staartje en grote konijnenoortjes. Follow the White Rabbit!


Op de foto is het niet zo heel goed te zien, maar in plaats van een bloemetje zat een reuzenlollie in zijn borstzakje. Lekker kleurrijk en omdat het kan!

Ikzelf ging jammergenoeg mee als de onzichtbare Cheshire Cat. Tja, het feest vond plaats net voor de examens en wat ik nog niet vermeld had: Het Wonderlandfeest was in Estland, want daar woont het (ondertussen getrouwde) paar. En een reisje van enkele dagen paste nu niet zo gemakkelijk in mijn zware blok.... :(

Ik maakte wel nog een cadeautje voor het koppel. Ze verwachten namelijk een kindje, en op hun cadeautjeslijst stond ook dat je hen altijd dingetjes voor de baby mocht geven. Enkele uurtjes achter mijn naaimachine leverde een dekentje en twee slabbetjes op:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten