vrijdag 6 september 2013

Een productieve dag

Een productieve dag vandaag, al zeg ik het zelf.
1. In Decathlon judo-gordels (wit, geel, groen en blauw) gekocht om te gebruiken als tassenband. Ook nog een springtouw om wat cardio-training te doen.
2. Andere boodschappen gedaan.
3. De strandtas van mijn zus gerepareerd. De handvatten begonnen door te scheuren, en ik heb die vervangen met judotassenband. Nu is er al meer dan de helft van de witte gordel gebruikt, en vind ik het wel jammer dat ik er maar eentje meebracht deze morgen.

 

4. Een pennenzak voor perfectionisten gemaakt. Maar perfectionistisch als ik ben, ben ik wel niet helemaal tevreden met mijn hoekjes, want ze zijn niet mooi symmetrisch geworden en ik vind hem toch iets te breed :( Desalniettemin ben ik wel fier op mijn pennenzak!


5. Papa plukte vanmorgen braambesjes, en deze middag zorgden hij en mama ervoor dat er mooi sap uitkwam. Deze avond transformeerden mama en ik dit sap in lekkere braambessenconfituur!


6. En vanavond wil ik nog graag een patroon uittekenen voor een tas. Het wordt namelijk eens tijd dat mijn naaimachine gemakkelijk vervoerd kan worden in een praktische tas.

1 opmerking:

  1. amai wat ben ik blij dat mij zakje terug gemaakt is... ik denk dak mij zulke zak ga kopen voor mijn naaimachine mss moeten we een monsterbestelling doen en alles samen bestellen :)

    BeantwoordenVerwijderen